søndag 12. februar 2012

Sokker/lubber

                                                                  ENDELIG :)
 Lite oppdateringer for øyeblikket, men travle tider og da blir det ikke så mye håndarbeid. Men ca 40 sinte fugler har nå reist sin vei og en liten flokk til på bestilling, men det er lubber som har blitt prioritert nå. Jeg har desverre ikke mor som nærmeste nabo så når jeg trenger hjelp så blir det svigermor som får mitt mas. Hvis ikke ting kan forklares på tlf da, for da har jeg både mor, tante pose, svigerinne osv jeg kan skrike i tlf til :) Men nå har jeg hatt lyn kurs hos svigermor på hvordan en strikker hel på sokker å etter å ha hørt svigerfar i godstolen si: "så rekker vi opp og prøver igjen så rekker vi opp å prøver igjen" så fikk jeg det til :) Svigermor er flink til å lære fra seg da all ere til henne. Nå er jeg begynt på tredje paret med vanlig lubber og så er jeg jo sef begynt på drømme sokkene mine men ikke i det garnet som oppskriften sier for jeg nekter å strikke på mindre pinner enn 3mm.Disse er laget i sportsragg fra Viking på pinne nr 4 selv om det står 3-3,5 på magebelte.
Gjenstår litt finpuss på felling av tå, men her fikk jeg jo en forklaring av mor i dag over tlf så det blir nok bra til slutt :)

Disse drømme lubbene lages i Sisu i stede for Sandnes mini palett for det garnet var jo SÅ sinnsykt tynt syns jeg og pinne 2,5 er ikke noe godt for mine fingre.


4 kommentarer:

 1. vikinggarn slites fort hul i....
  men dæven du er flink, nå treng jeg ikke strikke lubber til deg. du kan sjøl. flinka. og tynne pinner er best......ffine og gode sokker.

  anne marit

  SvarSlett
 2. Vikinggarn fort hull what det skal jeg ikke ha noe av.. Men hvorfor anbefaler de det på butikken da bare for å få selge mere grrr blei litt irritert nå kjenner jeg....... Hvilket garn skal jeg bruke da?? Jeg lager ikke sånne fine hull mønster, flettemønster osv som deg så du må bare produsere :)

  SvarSlett
 3. Jeg sverger til fabel. det er i forskjellige tykkelser det garnet. tror det er tilbud hos drops forhandlerer nå

  jeg elser bare det garnet.eneste som jeg kan ha over tid, det blir ikke hull.
  anne

  SvarSlett
 4. Et helt gjeng med gode varme sokker...så godt du har ei svigermor til uvurderlig hjelp!
  Ha en god kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett